Tutorial :NachOS + Eclipse debugging issues



Question:

Hey guys I'm trying to set up a nachos project in Eclipse on my ubuntu machine. I meticulously followed the instructions here:

http://inst.eecs.berkeley.edu/~cs162/fa06/Nachos/eclipse/#nachosfs

It runs fine, but when I set a breakpoint and hit debug I get:

New_configuration [Java Application]          nachos.machine.Machine at localhost:54060             Thread [main] (Suspended (exception ClassNotFoundException))                  ClassLoader.findBootstrapClass(String) line: not available [native method]                Launcher$ExtClassLoader(ClassLoader).findBootstrapClass0(String) line: 898                Launcher$ExtClassLoader(ClassLoader).loadClass(String, boolean) line: 314                 Launcher$AppClassLoader(ClassLoader).loadClass(String, boolean) line: 312                 Launcher$AppClassLoader.loadClass(String, boolean) line: 294                  Launcher$AppClassLoader(ClassLoader).loadClass(String) line: 264                  Launcher$AppClassLoader(ClassLoader).loadClassInternal(String) line: 332          /usr/lib/jvm/java-6-openjdk/bin/java (Feb 15, 2010 12:44:38 AM)   

Any Giants with some extra shoulder space out there? :P


Solution:1

Took the breakpoints out, ran the project in debug mode without any breakpoints with no problem, now it's stopping at the breakpoints properly... go figure.


Note:If u also have question or solution just comment us below or mail us on toontricks1994@gmail.com
Previous
Next Post »